BINE AI VENIT!

Și bine că ne-ai găsit in zona verde a www-ului

Despre noi

Nu o să te iau foarte tare la sentiment și nici cu dulcegării, așa pe nepusă masă…Începem cu… aperitivul: 

Cum nu putem să ne mutăm toți “corporatistii” la țară să cultivăm fructe și legume bio, să trăim 100% eco și în tihnă ca al’dat, prin dezvoltarea aplicației appROzar am gândit cu picioarele pe pământ (re)apropierea de natură și stilul de viață sănătos.

Harta spre “mens sana in corpore sano” e presărată cu intenții bune și firimituri din alimentele consumate zi de zi. Posibilitățile sunt infinite, combinări de castraveți, luate câte roșii, permutări de mazăre, platouri cu aranjamente carnivore sau brânzeturi etc.

Ce lipsea de pe farfurie era însă accesul facil din online la o oferta agro-alimentară locală, centralizată, variată și de calitate. appROzar este undă verde la producătorii de fructe, legume și alte gusturi bune, direct de pe smartphone.

Era și timpul pentru un început fresh! 

appROzar mizează pe tehnologie și revitalizează accesul la fructe, legume și alte gusturi bune, completând carențele nutritive ale lanțului lung de aprovizionare. Descarcă appROzar și comandă ce e pe gustul tău.

În vreme ce la nivel individual motivațiile abordării unui stil de viață sănătos sunt diverse, realist vorbind echilibrul nutritional este singura țintă sănătoasă pentru organism. Iar cheia succesului alimentației sănătoase și echilibrate stă în accesul la ingrediente de cea mai bună calitate. 

Cum ar fi dacă ne-am trata meniul zilnic/săptămânal așa cum o face un chef la restaurant, atunci când pregătește meniul? Să vânăm cu pasiune gustul și calitatea alimentelor care ne ajută să trecem peste provocările zilnice. Să mâncăm cu poftă de viață bună! Nu să incropim o masă la final de zi cu ultimele forțe și fără să ne petrecem atât de mult timp la cumpărături prin super-hyper-marketuri. 

Descarcă appROzar, îți va arăta verde-n fată cât de ușor se întrețin obiceiurile sănătoase. La început a fost gustul delicios… apoi ușurința de a repetă mișcarea.

Ne poți urmări si pe social media pentru a fi la curent cu tot ce mai pregătim pentru tine