POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE APPROZAR

Această Politică de Confidențialitate definește modul în care noi, APPROZAR SHOP S.R.L., colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționezi cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicația disponibilă pe telefonul mobil (Platforma AppROzar). Te asigurăm că vom depune toate eforturile necesare pentru ca prelucrarea datelor  tale cu caracter personal să se facă în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.  

 

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele tale cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care te rugăm să verifici periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate. 

Această Politică de Confidențialitate este aplicabilă din data 01.06.2020. 

I. Informații generale 

Confidențialitatea datelor tale cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale S.C. APPROZAR SHOP S.R.L., în conformitate cu dispozițiile de securitate a prelucrărilor de date cu caracter personal indicate în Regulamentul nr. 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (denumit în continuare “GDPR”).  

Dacă ai întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, te rugăm să ne contactezi scriind prin posta la adresa sediului social sau prin e-mail la contact@approzar.com

Atât la momentul stabilirii mijloacelor de prelucrare, cât și în timpul prelucrării în sine, APPROZAR SHOP S.R.L. pune în aplicare măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a garanta și a fi în măsură să demonstreze că prelucrarea se efectuează cu respectarea prevederilor legale aplicabile.  

APPROZAR SHOP S.R.L. ia toate măsurile necesare pentru a se asigura că, în mod implicit, sunt prelucrate doar date cu caracter personal strict necesare pentru fiecare scop specific al prelucrării.  

Date cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. 

Acest document are rolul de a te informa cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, în contextul utilizării Platformei AppROzar (“Platforma”). 

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate 

AppROzar întelege importanța protejării datelor personale pe care le colectăm și prelucrăm despre tine. Pe platforma AppROzar poți naviga fără a avea un cont de utilizator. 

În cazul în care doar navighezi pe Platforma AppROzar, nu colectăm și nu primim nicio informație pe baza căreia AppROzar te-ar putea identifica personal. 

Dacă totuși dorești să achiziționezi produse de pe Platformă, trebuie să iti creezi un cont de utilizator. 

  1. Date personale pe care ni le furnizezi direct 

Pentru creare cont de utilizator pe Platforma AppROzar 

Pentru crearea contului de utilizator pe Platforma AppROzar, sunt necesare, în mod obligatoriu, urmatoarele date personale: nume si prenume complete, adresă de e-mail, numar de telefon mobil,  parolă pentru securizarea accesului in contul tau. Cu adresa de e-mail si parola te vei autentifica in contul tău. 

Îți oferim și posibilitatea de a te înregistra în platforma AppROzar prin contul tău Facebook sau Google. Dacă optezi pentru una dintre aceste variante, veți fi direcționat către o pagină administrată de Facebook Inc / Google LLC, unde aceștia te vor informa cu privire la transferul datelor tale către AppROzar. Poți consulta politicile de confidențialitate Facebook, respectiv Google, folosind următoarele link-uri: 

https://www.facebook.com/about/privacy

https://policies.google.com/privacy

Pentru plasarea unei comenzi pe Platforma AppROzar 

Când plasaezi o comandă, ne furnizezi informații precum: produsul dorit, numele și prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, datele cardului bancar etc. 

 Oferte personalizate  

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul tău în timpul vizitării site-ului nostru web sau a folosirii aplicației smartphone, pentru a-ți personaliza experiența online și a-ți pune la dispoziție oferte adaptate profilului tău. Vei afla mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiunii referitoare la scopurile prelucrării, de mai jos. 

Concursuri și tombole 

În cazul concursurilor online, vom putea colecta,în funcție de tipul de campanie, următoarele date personale necesare pentru participarea ta la concurs și, respectiv, validarea câștigătorilor (și rezervelor): nume, prenume, număr telefon. Pentru a-ți înmâna premiile în cazul în care ești câștigător, vom verifica datele tale de identificare din actul de identitate, cu cele transmise de tine la înscrierea în concurs. Condițiile fiecărui concurs/fiecărei tombole se vor detalia în Regulamentul aferent concursului/tombolei respectiv(e). 

Comunicări necomerciale  

Pentru a putea răspunde solicitărilor tale telefonice cu privire la contul tau de utilizator /comenzile tale pe Platforma AppROzar, dar și în vederea soluționării reclamațiilor, iți vom solicita unele date pentru identificare, precum: nume, prenume, adresa e-mail, număr de telefon. Chestionarele de evaluare a satisfacției clienților transmise pe e-mail servesc numai la îmbunătățirea serviciilor și răspunsurile nu identifică clienții respondenți și nu sunt luate în considerare la profilare. 

Solicitări scrise, motivate și ocazionale ale unor autorități și/sau organe judiciare 

Conform legii și doar în mod excepțional, vom furniza organelor de urmărire penală ori altor autorități sau instituții competente, în cadrul unor proceduri/investigații formale ori a altor demersuri prevăzute de lege, următoarele date: nume, prenume, adresa, e-mail, telefon.  

  1. Date personale pe care le colectăm atunci când utilizezi Platforma AppROzar 

Identificatori online 

Atunci când te autentifici în contul tău de utilizator de pe Platfrma AppROzar și, dacă este cazul, efectuezi cumpărături in Platforma AppROzar, vom colecta următoarele date: IP-ul dispozitivului de pe care te autentifici, adresa MAC, ISP, date suplimentare de protocol HTTP/HTTPS, data și ora la care intri în cont, data și ora la care efectuezi cumpărături, hardware-ul, software-ul, browser-ul de internet pe care îl utilizezi și informații despre sistemul de operare al dispozitivului (computer, telefon mobil, etc.) de pe care te autentifici, precum versiunea aplicațiilor și setările regionale și de limbă, rezoluția ecranului. 

Asociem mai departe acești identificatori online cu ID-ul contului tău de utilizator de pe Platformă. 

Cookies 

Pe site-ul nostru web și în aplicația smartphone putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similar, inclusiv cookie-uri esențiale, funcționale, analitice. Cookie-urile sunt fișiere de date care sunt trimise de pe un site web către un browser pentru a înregistra informații despre utilizatori în diferite scopuri. 

Poți respinge unele sau toate cookie-urile pe care le utilizăm prin modificarea setărilor browserului tău, sau poți dezactiva cookie-urile neesențiale utilizând instrumentul nostru de control al cookie-urilor, însă prin respingerea lor poți afecta funcționarea Platformei sau unor caracterisitici ale acesteia. Pentru informații suplimentare despre modulele cookie, inclusiv despre modificarea setărilor browserului tău, consultă politica noastră privind cookie-urile. 

Date personale pe care le colectam din alte surse – Platformele de socializare 

Dacă ne urmăreșți pe Platformele de socializare Facebook, Instagram etc., ne dai like sau dacă ne furnizezi, din propria ta inițiativă, orice alte date personale în contul AppROzar de pe oricare din aceste platforme de socializare, vom primi aceste date doar pentru a putea comunica cu tine și, eventual, pentru a soluționa solicitările tale. 

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 18 ani. 

III. Scopurile și temeiurile prelucrării 

 Vom utiliza datele tale cu caracter personal în următoarele scopuri: 

1. Pentru prestarea serviciilor AppROzar în beneficiul tău 

Acest scop general poate include, după caz, următoarele: 

a) Crearea și administrarea contului în cadrul platformei AppROzar; 

b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora; 

c) Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate; 

d) Returnarea produselor conform prevederilor legale; 

e) Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale; 

f) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările tale cu privire la comenzile pe care le-ai plasat sau la bunurile și serviciile comercializate pe Platforma AppROzar. 

Temeiul juridic al prelucrării: Prelucrarea datelor tale cu caracter personal pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între tine și AppROzar. De asemenea, anumite prelucrări subordonate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă în România, inclusiv legislația fiscală și contabilă. 

 2. Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre 

Prelucram automat datele tale de navigare în Platformă pentru a efectua diverse analize, cercetări și analize interne, în scopul de a ne îmbunătăți serviciile și a răspunde mai bine solicitărilor tale, astfel încât să îți oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul tău de Cumpărăror, te putem invita să completezi chestionare de satisfacție ulterior finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață. 

Temeiul juridic al prelucrăriiinteresul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, fără ca prin aceasta să încălcăm drepturile și libertățile tale fundamentale. 

 3. Pentru marketing 

Pentru a te ajuta să faci mai ușor cumpărături pe Platforma AppROzar și pentru a te ține la curent cu produsele și/sau serviciile noastre, utilizăm datele tale pentru activități de marketing direct, respectiv: 

– trimiterea periodică de oferte personalizate, prin newslettere și/sau alerte și/sau apeluri și/sau comunicări și/sau platforme de socializare, privind produsele și/sau serviciile comercializate pe Platforma AppROzar, respectiv noutăți, promotii, reduceri, condiții speciale de comercializare, orientate cât mai bine spre necesitățile și preferințele tale;  

– eficientizarea modului în care faci cumpărături pe Platforma AppROzar, prin oferirea unor informații pe care le considerăm relevante pentru tine, privind promoțiile/reducerile/condițiile speciale de comercializare pentru anumite produse și/sau servicii care considerăm că te-ar putea interesa. 

Pentru a-ți pune la dispoziție informații de interes pentru dvs. putem folosi anumite date cu privire la comportamentul tău de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a-ți crea un profil.  

Temeiul juridic al prelucrării: De cele mai multe ori, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul tău prealabilasigurându-ne că îți respectăm drepturile și libertățile fundamentale. Consimțământul poate fi retras în orice moment, prin: 

– Modificarea setărilor din contul de client în secțiunea “Abonările mele”; 

– Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi; sau prin 

– Contactarea AppROzar folosind detaliile de contact descrise mai sus. 

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. Însă, la solicitarea ta prin una din modalitățile de mai sus, vom opri prelucrarea datelor tale cu caracter personal în scop de marketing.  

4.      Pentru apărarea intereselor noastre legitime 

Conform Regulamentului 2016/679, putem să utilizăm datele tale când este necesar în scopul apărării intereselor noastre legitime, pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială, însă fără a prejudicia în vreun fel interesele sau drepturile și libertățile tale fundamentale. 

Astfel, pentru apărarea intereselor noastre legitime, putem lua măsuri precum: 

– Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei AppROzar față de atacuri cibernetice: 

– Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente; 

– Măsuri de prevenire a utilizării abuzive sau neconform termenilor și condițiilor și a conturilor de utilizatori; 

– Măsuri pentru constatarea, exercitarea sau apărarea drepturilor noastre în instanță; 

– Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri. 

Temeiul juridic al prelucrării:  interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială

De asemenea, în anumite situații ne întemeiem prelucrarea datelor tale cu caracter personal pe dispozițiile legale în vigoare în România. 

IV. Cu cine partajam datele tale cu caracter personal 

În anumite situații, pentru a-ți pune la dispoziție produsele și/sau serviciile noastre în Platforma AppROzar, vom partaja datele tale cu furnizorii noștri de servicii și cu partenerii noștri. Atunci când partajăm datele tale cu aceștia, le solicităm să asigure protecția datelor prin măsuri stricte de securitate a datelor și să nu utilizeze datele tale decât conform instrucțiunilor noastre precise și clare, evidențiind exact datele personale pe care le pot prelucra, scopurile prelucrării, maniera de prelucrare, stocare și păstrare. Partenerii noștri nu sunt autorizați să utilizeze în nicio situație datele tale în scopuri proprii sau pentru alte scopuri și în altă manieră decât cele specific încredințate de către noi. 

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari: 

– societăților din cadrul aceluiași grup de societăți ca AppROzar; 

– partenerilor (furnizorilor) AppROzar; 

– furnizorilor de servicii de curierat; 

– furnizorilor de servicii de plată/bancare; 

– furnizorilor de servicii de publicitate/marketing/telemarketing; 

– furnizorilor de servicii de cercetare de piață; 

– societăților de asigurare; 

– furnizorilor de servicii IT; 

– altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre. 

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice. 

Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia. 

Date fiind obligațiile contractuale asumate față de acești parteneri și pentru a ne proteja față de concurență, nu putem face publice denumirile tuturor acestora. 

Pentru a-ți trimite oferte personalizate prin reclame adresate cu ajutorul audiențelor personalizate din platformele de socializare, datele tale vor fi furnizate de AppROzar și către platformele de socializare exclusiv pentru corelarea datelor indexate de noi, cu datele furnizate de tine direct către platformele de socializare și vor fi folosite de acestea exclusiv pentru corelare, fără a fi distribuite terților sau altor promotori de mesaje comerciale și vor fi șterse automat de platformele de socializare imediat după finalizarea procesului de corelare. 

V. Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal 

Vom reține și păstra datele tale doar atât cât este efectiv necesar pentru realizarea scopurilor menționate în prezenta Politică de prelucrare a datelor personale. 

Ca regulă generală, vom stoca datele tale cu caracter personal cât timp ai un cont în platforma AppROzar. Poți să ne soliciți oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun. 

Astfel, pentru scopurile pentru care ți-ai exprimat consimțământul pentru colectarea și utilizarea datelor, vom prelucra datele tale cu privire la respectivul scop până când îți retragi consimțământul privind prelucrarea în scopul respectiv. Totuși, vom reține datele strict necesare în cazul în care suntem obligați să păstrăm aceste date pentru apărarea drepturilor noastre în justiție, sau raportarea către autoritățile competente. 

În cazul documentelor conținând datele tale cu caracter personal, emise în vederea executării obligațiilor aferente unei achiziții de produse de pe Platforma AppROzar, le vom păstra atât timp cât sunt necesare potrivit scopului și conform prevederilor legale. 

VI. Transferul datelor cu caracter personal într-un stat terț 

În prezent, stocăm și prelucrăm datele tale cu caracter personal pe teritoriul României. Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.  

Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a proteja drepturile și interesele tale. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii, considerat a asigura un caracter adecvat de protecție a datelor cu caracter personal transferate din Uniunea Europeană către organizații din Statele Unite. 

Ne puteți contacta oricând pentru a afla mai multe informații despre țările în care transferăm datele dvs., perecum și garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri. 

VII. Măsuri de securitate pentru protejarea securității datelor cu caracter personal  

AppROzar se angajează să asigure securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. 

Astfel, AppROzar asigură măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru colectarea, prelucrarea și păstrarea datelor în siguranță, inclusiv împotriva accesului neautorizat și al utilizării neautorizate a datelor. Aceste măsuri includ: 

• Mijloace specifice de securitate IT: ex. filtre firewall care protejează rețelele și infrastructura IT a AppROzar 

• Accesul la datele tale este strict limitat persoanelor din AppROzar care au nevoie să aibă acces la acestea pentru aducerea la îndeplinire a scopurilor menționate în prezenta Politică, potrivit competențelor/sarcinilor lor de serviciu; 

• Securitatea documentației electronice și fizice aferente executării contractelor de furnizare produse și servicii achiziționate prin Platforma AppROzar; 

• Revizuirea periodică a proceselor și procedurilor de colectare, prelucrare și păstrare a datelor. 

Transmisia datelor tale cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație și le stocăm pe servere securizate, asigurând în acelasi timp redundanța datelor. 

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele cu caracter personal, îți atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru. 

VIIIDrepturile pe care le ai cprivire la datele tale  

Regulamentul general privind protecția datelor recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal ale persoanelor fizice. Ne dorim să te asigurăm că drepturile pe care le ai vor fi deplin și la timp respectate de AppROzar, in cel mai bun si profesionist mod. 

Nu vom percepe vreun tarif pentru atunci când îți oferim răspuns/dăm curs solicitărilor tale privind exercițiul unui drept, cu excepția cazului în care îți exerciti excesiv acest drept. În cazul în care avem un temei juridic (ex. cererea ta este vădit nefondată sau excesivă, în special datorită caracterului repetitiv), putem refuza solicitarea ta, caz în care îți vom comunica motivele respingerii cererii. 

Drepturile pe care le poți exercita, în mod individual sau cumulat, cu privire la datele tale cu caracter personal sunt următoarele: 

1. Dreptul la ștergerea datelor (”dreptul de a fi uitat”) – poți cere stergerea datelor tale personale în situațiile reglementate expres de lege (în special în cazul retragerii consimțământului sau în cazul în care se constată că prelucrarea datelor cu caracter personal nu a fost legală).  

2. Dreptul de access – poți solicita confirmarea faptului că datele tale cu caracter personal sunt prelucrate sau nu de către AppROzar. În cazul în care sunt prelucrate, poți solicita accesul la acestea, precum și anumite informații despre acestea. La solicitare ta, vom elibera și o copie a datelor cu caracter personal prelucrate. Solicitarea de copii suplimentare va fi tarifată în funcție de costurile efective suportate de noi. 

3. Dreptul la rectificare – poți obține modificarea datelor cu caracter personal inexacte, precum și completarea celor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de informații suplimentare. 

4. Dreptul de a te opune prelucrării datelor cu caracter personal – te poți opune în orice moment prelucrării sau a creării de profiluri, din motive legate de situația particulară în care te afli, această prelucrare fiind efectuată pe baza interesului legitim al AppROzar sau în exercițiul unui interes public sau al unei autorizări cu care este învestită S.C. APPROZAR SHOP S.R.L., 

5. Dreptul la restricționarea prelucrării – poți obține din partea AppROzar restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal în anumite situații reglementate expres de lege (în special în cazul în care se contestă exactitatea respectivelor date pe perioada necesară pentru determinarea acestei inexactități, sau în cazul în care prelucrarea este ilegală, și nu dorești ștergerea datelor, ci optezi pentru restricționarea acestora). În aceste situații, cu excepția stocării, datele nu vor mai fi prelucrate. 

6. Dreptul de a depune plângere – poți depune plângere față de modul în care AppROzar prelucrează datele cu caracter personal. Plângerea va fi depusă la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. 

Fără a afecta dreptul tău de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, te rugăm să ne contactezi în prealabil, și îți promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.    

7. Dreptul la portabilitatea datelor – poți primi datele cu caracter personal furnizate, într-un format structurat și clar, care să poată fi citit automat, și poți solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator. Acest drept este aplicabil numai pentru datele cu caracter personal furnizate de tine către noi și numai dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este realizată prin mijloace automate, și are ca obiectiv legal fie executarea unui contract, fie consimțământul tău, 

8. Dreptul de ați retrage consimțământul – îți poți retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în orice moment, în cazurile în care prelucrarea se întemeiaza pe consimțământ. Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă. 

IX. Întrebări și solicitări privind protecția datelor tale 

appÎți stăm la dispozitie pentru orice nelămuriri, clarificări sau orice detalii de care ai nevoie cu privire la prezenta Politică și la prelucrarea datelor tale de către AppROzar. Ne poti contacta și pentru orice sugestii sau comentarii legate de această Politică sau modul în care colectăm și utilizăm datele tale, la adresa e-mail: contact@approzar.com.