Politica de returnare

1. Dreptul de a renunţa la contract şi returnarea produselor alimentare: 

Conform legislației în vigoare (Ordonanța 34/2014  privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative) și Directivei 97/7/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanță – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, băuturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliul consumatorului, la resedința acestuia sau la locul său de muncă prin distribuitori stabili nu pot fi denunțate unilateral. O dată ce sunt primite, produsele nu mai pot fi returnate. 

2. Dreptul de a renunţa la contract și returnarea produselor, altele decât cele alimentare: 

Cu privire la dreptul Cumpărătorului/Utilizatorului de a renunța la contract și la dreptul de returnare a produselor, acesta beneficiaza de prevederile O.U.G. 34/2014, conform căreia „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului”. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Cumpărătorului/Utilizatorului. 

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare asupra modalității de returnare a produselor, ne puteti scrie la adresa de e-mail contact@approzar.com. 

Produsele nealimentare pot fi schimbate sau înlocuite, iar dacă Cumpărătorul optează pentru  rambursarea banilor și renunțarea la comandă, acestia vor fi returnați în maximum 14 de zile de la momentul informării Vânzătorului cu privire la această decizie.  

Atentie! Pot fi returnate doar produsele nealimentare aflate în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile și consumabilele aferente. Acestea nu trebuie să prezinte semne de uzură sau de consum. Copia facturii trebuie și ea ataşată. 

Din motive de siguranță alimentară și igienă, AppROzar nu acceptă returnarea produselor alimentare.